Банките у нас чакат кой ще мигне пръв, за да

...
Банките у нас чакат кой ще мигне пръв, за да
Коментари Харесай

tbi bank обяви 3% лихва по депозитите в мобилното си приложение

Банките у нас чакат кой ще мигне пръв, с цел да се стигне до повишение на лихвите по депозитите и заемите, сподели тъкмо преди седмица банкерът Левон Хампарцумян в телевизионно изявление, и думите му, разумно, откриха необятно медийно отразяване.

Една банката у нас обаче постоянно е била изключение от правилото и в никакъв случай не е чакала другите - водещите лихви по депозити на българския пазар са на tbi.

Нейната идея е да бъде " най-хубавото място за спестяванията на българите ".

tbi bank съставлява challenger банка, учредена е у нас и развива активност в Югоизточна Европа, районен водач е в различните разплащателни способи в България, Румъния и Гърция.

Миналата година по това време банката се гордееше със своите до 2% по депозитите. Сега от финансовата институция оповестиха акция по разкриване на срочни депозити в лв. и евро за период от 3 месеца до 3 години, и рента до 3%.

Офертата към клиентите е да икономисват цифрово посредством мобилното приложение на tbi. Самото разкриване на депозит става посредством с минимална сума от 1 лев или евро.

Подобно на останалите услуги за всекидневно банкиране в мобилното приложение на tbi bank, няма такси за разкриване, поддържане или закриване на депозит, в случай че вложителите заявят и карта neon - сама по себе си също с много забавна идея.

За хората, които избират да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 2.8% рента по депозити в евро и лв. и до 3% за депозити в щатски долари.

 Lukas Tursa tbi bank " За да представим на българските консуматори най-новите ни спестовни оферти, стартирахме и новата акция „ Раздвижи спестяванията си “ – споделя Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbі bank.

Той показва, че като банка, насочена към клиента, те непрекъснато усъвършенстват предложенията си за икономисване, с цел да обезпечат на хората по-висока и предвидима рентабилност в непрекъснато изменящата се среда.

" Наред с това, с новата функционалност за разкриване на депозит в приложението им предлагаме спомагателна еластичност и усъвършенствано прекарване – към този момент могат да ръководят спестяванията си от уюта на своя дом или откъдето другаде пожелаят ", споделя още Лукас Турса.

Процесът е бърз, комфортен и сигурен, като от банката припомнят, че всички спестявания до 196 хиляди лева в България са предпазени от Фонда за гарантиране на влоговете.

Сред другите спестовни функционалности, които са налични само в приложението на tbi bank, са рента по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2.1% за суми до 2 хиляди лв. (и 0.15% за суми от 2 хиляди до 196 хиляди лева). Както и виртуалната „ Касичка “, която разрешава на клиентите да отделят постоянно избрани от самите тях размер средства за реализиране на разнообразни спестовни цели.

През 2022 година банката регистрира близо 70% растеж на вложителите си, което от финансовата институция изясняват с " отличните оферти и доверието, от ден на ден българи имат в тях ".

През 2022 година tbi още веднъж беше оповестена за най-рентабилна и ефикасна банка в България от класацията на вестник " Капитал " - К10.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР