Банкирането става все по-бързо, лесно и сигурно за клиентите на

...
Банкирането става все по-бързо, лесно и сигурно за клиентите на
Коментари Харесай

Fibank с безконтактни банкомати

Банкирането става все по-бързо, елементарно и несъмнено за клиентите на банката
Новата функционалност на банкоматите на Fibank към този момент е налична за клиентите на банката. Благодарение на нея, те пестят време, а опцията да не помнят картата си или устройството да я задържи не съществува. При работа с цифрова или микро чип карта от Fibank, даже не е належащо клиентите да носят физическата пластика със себе си.
Благодарение на въвеждането на безконтактна функционалност на АТМ-устройствата на Първа капиталова банка, единствено с приближаване на картата си, клиентите могат бързо, комфортно и несъмнено да изтеглят пари, да внесат средства в брой на банкомата, да ревизират салдото по сметката си и да видят последните 5 преводи.
Банкоматите на Fibank, които разполагат с безконтактна функционалност, са ситуирани на най-натоварените местоположения в градовете: София, Пловдив, Варна Бургас, Стара Загора, Карлово, Сливен, Ловеч, Благоевград, Велико Търново и Русе.
На тези устройства се одобряват всички безконтактни карти, без значение от банката-издател на картата. Клиентите на Fibank могат да употребяват и цифровата карта в смарт телефона си, а за детските и тийнеджърските карти, издавани от банката – и аксесоарите за заплащане (т. нар. гаджети).
Съвсем скоро следва да започва и пилотният план за дигитализиране на карти в смарт часовниците Garmin. Проектът се осъществя, с помощта на сполучливото съдействие сред Fibank, Garmin и Mastercard. Така единствено с приближаване на смарт часовника си Garmin, клиентите на банката ще могат да изтеглят мечтаната сума от банкомат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР