Банки и мениджъри на активи атакуваха поредица от промени в

...
Банки и мениджъри на активи атакуваха поредица от промени в
Коментари Харесай

Финансовата индустрия атакува закъснелите допълнения на Рим към плана за реформа на пазарите

Банки и мениджъри на активи нападнаха поредност от промени в последния миг, препоръчани от държавното управление на Италия за дълго чакано преразглеждане на финансовите пазари в страната, предупреждавайки, че могат отблъскват задграничните вложители.

Правителството на Джорджия Мелони е на път да утвърди набор от ограничения, предопределени да подобрят привлекателността на неговите финансови пазари, в това число по-прости условия за листване и опцията за издаване на акции с разширени права на голям брой гласове.

Предложенията идват, откакто редица компании с огромни имена реалокираха листингите или юридическите си седалища отвън Италия и следват предизвестията на Организацията за икономическо сътрудничество и раз за 2020 година за възстановяване на финансовите пазари в страната за стимулиране на икономическия напредък и отчет, формиран от италианското министерство на финансите.

Но закъснелите промени на дълго чаканите ограничения, които бяха включени в проектите на държавното управление за бранша и които биха заменили устава на ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР