Банкерите, според едно старо недоволство, са приятели на хубавото време.

...
Банкерите, според едно старо недоволство, са приятели на хубавото време.
Коментари Харесай

Заеми за малки и средни предприятия в Обединеното кралство: на банките са гарантирани проблеми в стремежа им за вътрешно управление

Банкерите, съгласно едно остаряло неодобрение, са другари на хубавото време. Парите, дадени назаем на слънце, се връщат, когато вали. Още по-лошо, заемодателите могат да причинят опустошително персонално злощастие, в случай че заем, гарантиран с персонална гаранция, се провали.

Обхватът на злоупотребата накара лобистка група за дребен бизнес да подаде „ супержалба “ до финансовия регулатор на Обединеното кралство. Федерацията на дребния бизнес желае дейности против банките, които слагат несъразмерни условия към дребните компании да дават персонални гаранции.

FSB твърди, че когато заемите са дребни - да речем под £25 000 - персоналните гаранции са непотребни.

Малцинство кредитни чиновници се държаха извънредно по време на финансовата рецесия в края на 2000-те години. Някои заплашиха, че ще отдръпват заеми, в случай че кредитополучателите не показват персонални гаранции, обезпечени със фамилните си домове. Други избутаха „ закъсалите “ МСП в банковите подразделения със податливост към източване на активи.

Мащ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР