Банка ДСК стартира редица новости по повод старта на учебната

...
Банка ДСК стартира редица новости по повод старта на учебната
Коментари Харесай

За старта на новата учебна година Банка ДСК предлага детска дебитна карта „ДСК Старт“ без такси

Банка ДСК започва редица новости във връзка старта на образователната година. Сред тях на фокус е изцяло освободената от такси детска дебитна карта „ ДСК Старт “, предопределена за деца на възраст сред 7 и 14 години.

Данните на Банка ДСК демонстрират, че делът на детските дебитни карти в портфолиото на банката нараства с всяка година. Експертите регистрират, че при подготовката за новата образователна година от ден на ден родители избират да дават на децата си дебитна карта, която да им разрешава да вършат покупки на дребна стойност, без да се постанова да носят пари в брой. Родителите внасят по картата джобните за седмицата или месеца, а децата могат да се разплащат с нея на касата в магазин или да теглят от банкомат.

Допълнителни преимущества на детските дебитни карти са възпитаването на автономия, финансова дисциплинираност, отговорност и зачитане на парите.

Дневното ползване с картата е лимитирано до сума, задоволителна за покриване на нормалните разноски на ученика, като в същото време е планувано да се лимитират основни загуби при положение на изгубване на картата.



„ ДСК Старт “ за деца от 7 и 14 години е освободена от такси за разкриване и обслужване на разплащателната сметка, издаване и поддържане на картата, както и за изтегляне и вноска на банкомат на Банка ДСК. Родителят управлява какъв брой харчи детето и може да ограничи лимита за изтегляне или заплащане на ПОС терминал. С мобилното приложение DSK Smart и онлайн банкирането ДСК Директ ръководи сметката бързо и елементарно - избира по кое време и каква сума да преведе по картата, освен това единствено с няколко клика. Където и да се намира детето – на зелено учебно заведение, спортно съревнование, екскурзия и други, родителят има опция незабавно да обезпечи нужните му средства изцяло гратис, даже и в неработен ден.

Сметка „ ДСК Старт “ се открива на името на родителя (законния представител) на малолетното дете, като е належащо той да даде акт/ уверение за раждане на детето. Освен аксесоар за мобилен телефон, до 30.11.2023 година новите консуматори на „ ДСК Смарт “ получават опцията да се включат и в специфична лотария за страхотни и практични награди.

Допълнителна информация за детските дебитни карти на Банка ДСК:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР