Банка ДСК подкрепя изграждането на двата нови парка за street

...
Банка ДСК подкрепя изграждането на двата нови парка за street
Коментари Харесай

Банка ДСК финансира изграждането на двата нови парка за улична храна Quartal

Банка ДСК поддържа построяването на двата нови парка за „ street food ” - Quartal с капиталово финансиране.

Три години след отварянето на първия парк за „ street food ” - Quartal на бул. Черни връх, акционерите ускоряват наличието си на пазара с разкриване на две нови местоположения в гр. София. Първият нов обект - Quartal District, се намира сред Студентски град и кв. Дианабад и към този момент посреща първите си гости. Quartal District е ситуиран на повърхност от 5000 м2 и предлага многообразие от храни и питиета, проведени в над 20 непрекъснати обекта с близо 400 седящи места. Обектът включва още магазини, детски ъгъл и място за събития. В края на март с публично събитие и концерт бе открит и третия парк Quartal Station в партньорство с „ Кауфланд България “. Паркът се намира на територията на супермаркета на бул. „ Ген. Тотлебен “.

Банка ДСК е единственият заемодател като се включва в договорката за втория и третия обект от веригата на Quartal.

„ За нас като финансова институция е значимо да кредитираме устойчиви планове, които усъвършенстват качеството на живот в градската среда и са атрактивни за младежите. Банка ДСК е главен сътрудник и изпълнител на други огромни начинания за развиването на умните градове и подобряването на градската среда. Партньорството с „ Проджект Си Груп “ за развиването на Quartal е още една стъпка към инвестицията в по-добро бъдеще и по-качествен живот за нашите клиенти, а и за обществото ни като цяло “ – споделя господин Боян Стефов, изпълнителен шеф и началник на направление „ Корпоративно банкиране “ в.

Както и при първата локация на Quartal, за градежа на вторите два парка са употребявани модифицирани морски контейнери. От „ Проджект Си Груп “ споделят, че в основата на основаването на парковете стоят устойчиви процеси и при градежа са употребявани оптимално доста екологични материали. Новите планове чакат своите гости с разнородни кулинарни оферти, както и доста културни мероприятия.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР