Банка ДСК ЕАД, българското дъщерно дружество на Банка ОТП, заедно

...
Банка ДСК ЕАД, българското дъщерно дружество на Банка ОТП, заедно
Коментари Харесай

Банка ДСК е най-ефективният рекламодател и най-добра търговска марка за 2018 г. според наградите за комуникационна ефективност Effie

Банка ДСК ЕАД, българското дъщерно сдружение на Банка ОТП, дружно със своята креативна организация Noble Graphics, завоюваха най-ценните оценки от влиятелния рекламен фестивал, отличаващ успеваемостта на маркетинговите връзки в България - Effie България 2018.

Институцията получи златна премия за рекламната акция на своите студентски и юношески пакети „ #YOUNGPOWER “, в категория „ Корпоративни връзки “, както и сребърен приз в категория „ Услуги “ за плана „ Мечка “, комуникиращ кредитна карта „ Maxi Go “. Освен това Банка ДСК бе избрана и за най-хубав рекламодател и най-хубава комерсиална марка на 2018 година.



Кампанията #YOUNGPOWER комуникира по атрактивен метод банковите услуги за младежи и студенти като попкултурни явления, които те не биха подминали. Комуникацията включва музикален клип със особено създадена хореография, фешън фотосесия и новаторско потребление на медии, с цел да се доближи до потребностите на целевата публика по ефикасен метод.

Кампанията „ Мечка “ има за цел да преобърне негативни настройки измежду потребителите към кредитните карти и да комуникира преимуществата на кредитния артикул „ Maxi Go “, а точно – карта, при която няма такса за изтегляне и месечната вноска е закрепена. Разработената от Noble Graphics рекламна акция, която цели да трансформира отрицателната страст на страха в позитивна, като по този метод стимулира потребителите при вземането на решения. Рекламната акция за „ Maxi Go “ задмина поставените цели за издадени карти и онлайн поръчки, и нарежда картата не като следващата кредитна карта, а като нов и новаторски артикул.

Фестивалът EFFIE се организира за единадесети път в България и има 50-годишна традиция в международен проект. Наградите EFFIE са влиятелно отличие, прието по целия свят като знак на ефикасна маркетингова връзка, която постоянно е резултат от синхронната работа на рекламодателя и рекламната организация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР