Банка ДСК е най-желаният от студентите в България работодател за

...
Банка ДСК е най-желаният от студентите в България работодател за
Коментари Харесай

Банка ДСК е най-желаният от българските студенти работодател за 2019 г.

Банка ДСК е най-желаният от студентите в България шеф за 2019 година Това демонстрира единственото по рода си изследване у нас Graduate Survey, което се организира от ToTheTop Agency за трета поредна година. В тазгодишната ранглиста Банка ДСК се придвижи от 3-то място през 2018 година до върха на класацията.
В Graduate Survey 2019 са се присъединили 8 241 учещи в 51 университета в България, като за първа година в изследването вземат участие и студенти в университети зад граница. Информацията, която респондентите са попълнили в анкетата, е налична като самостоятелен разбор за всяка компания, която прояви интерес.
Студентите дефинират имиджа на работодателите, попълвайки анкета от над 50 въпроса, обхващащи прочувствени и функционални характерности на фирмите. За поредна година мястото, на което най-талантливите студенти от България и българи в чужбина желаят да стартират своята кариера, се дефинира не толкоз от заплатата, а от фактори като „ мощно водачество на мениджърите “, „ ясно структурирана стажантска стратегия “, „ мощна визия за бъдещето “, „ водач в бранша си “ и „ положителни вероятности за бъдещо развиване “.
„ Фактът, че българските студенти дефинират Банка ДСК като най-желано работно място за начало на кариерата им, е най-ценното самопризнания за нас. Нашата банка дава опция на младежите да се развиват в една съвременна и отзивчива работна среда, да бъдат готови да посрещат провокациите на специалностите на бъдещето и да построяват умения за работа в екип “, разяснява резултата от изследването госпожа Виолина Маринова, Председател на УС и Главен изпълнителен шеф на Банка ДСК.
Като модерна, динамична институция, Банка ДСК има многопосочен ангажимент към младежите – та са бъдещите клиенти, които ще се възползват от многочислените предлагани от банката цифрови решения, само че са и хората, които да оценят по достолепие работодателската марка Банка ДСК с предлаганите атрактивни условия за кариера и реализация, дълготрайна визия и високи етични стандарти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР