Банка ДСК бе обявена за Най-добра банка в България  в

...
Банка ДСК бе обявена за Най-добра банка в България  в
Коментари Харесай

Банка ДСК е най-добрата банка в България за 2022 г. в конкурса на Euromoney

Банка ДСК бе оповестена за „ Най-добра банка в България ”  в авторитетния конкурс „ Награди за отлични достижения ”, проведен от профилираното английско списание

получи високото отличие и тази година, след премиите през 2021, 2017, 2016, 2014 и 2013 година Изданието прави оценка участниците в състезанието на база достиженията, нововъведенията и представянето им в последните дванадесет месеца.



Освен общоприетите индикатори като размер на облагата, качество на активите, възвръщаемост на активите и на осреднения капитал, при избора на Банка ДСК за най-хубава банка в България решаваща роля има способността й да показва най-хубавото показване по отношение на съперниците и умеенето й да се модернизира и приспособява.

През 2021 година банката сполучливо осъществя стратегия за културна промяна, озаглавена „ Нова визия за обслужване “. Целият екип работи интензивно, с цел да дефинира новата визия за обслужване и всички поведенчески модели, свързани с нея, тъй че да се усъвършенства обслужването на вътрешни (колеги) и външни клиенти. Всички членове на екипа са сертифицирани и са посланици на новата визия за обслужване в Банка ДСК, обединени от мотото „ Нека дружно улесним деня на клиента “. В началото на 2022 година програмата към този момент е фокусирана върху възстановяване на знанията на чиновниците за актуалните методологии за ръководство на планове (agile, service design и др.), което цели екипът на Банка ДСК да върви решително по пътя към цифровизация.

През 2021 година стратегическата стратегия за цифрова промяна на банката се оказа извънредно начинание и безспорно реализира амбициозната си цел за в допълнение възстановяване на услугите и активността на финансовата институция. През годината се следиха засилени пазарни трендове в цифровата интензивност в България и Банка ДСК беше измежду водачите в този аспект, като вкара значими нови функционалности и цифрови решения за своите клиенти. Основната цел на цифровата тактика на Банка ДСК е да дава съвременни и висококачествени услуги за мобилно и онлайн банкиране и да предлага необятна гама от онлайн услуги, като се стартира от изцяло отдалеченото присъединение на нови клиенти.

„ От 2021 година насам Банка ДСК се впусна самоуверено в нова епоха на потребителско преживяване и водачество във връзка с успеваемостта. Визията на нашата банка е да изградим съвършенство посредством съчетание на дигитализацията на потребителските преживявания с актуализирания ни действен модел. В началото на 2022 година изградихме и нашата, с цел да създадем още веднъж метода, по който нашите клиенти употребяват продуктите ни, да можем да работим гъвкаво, развиваме гениите и качествата на хората ни и модернизираме технологиите си. Не забравяме и ролята си на виновен корпоративен жител и компания, която играе значима роля за благосъстоянието на обществото “, съобщи основният изпълнителен шеф на Банка ДСК Тамаш Хак-Ковач във връзка премията.

Победителите в влиятелните награди се избират вследствие на прецизен асортимент след сбъднат от експертния екип на Euromoney целогодишен мониторинг на световната банкова и капиталово банкова промишленост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР