Бангкок — Полицията в Тайланд казва, че телата на шестима

...
Бангкок — Полицията в Тайланд казва, че телата на шестима
Коментари Харесай

Тайландски власти казват, че е възможно отравяне, тъй като 6 души са открити мъртви в хотел в Банкок, включително виетнамски американци

Бангкок — Полицията в Тайланд споделя, че телата на шестима души са били открити във вторник в първокласен хотел в центъра на Банкок при допустимо отравяне. Шефът на полицията в Банкок генерал-лейтенант Тити Сангсаванг разпознава мъртвите като двама виетнамски американци и четирима виетнамски жители и сподели, че има трима мъже и три дами.

Жертвите са резервирали няколко стаи в хотел Grand Hyatt Erawan под седем имена, а някои са били на друг етаж от стаята, където са били открити мъртви, сподели той. Полицията към момента търси седмия човек, включен в резервацията, сподели Тити на конференция в хотела.

Той сподели, че няма признаци на битка. Жителите на стаята, където са открити телата, трябваше да са напуснали по-рано във вторник и багажът им към този момент беше опакован, сподели той. Телата са били открити от прислужница, която е отишла в стаята, откакто не са съумели да я изоставен и я е намерила заключена от вътрешната страна, сподели Тити.

Имаше оставена храна, която беше поръчана по-рано от р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР