Баневи ще бъдат върнати с полет от Франция до България

...
Баневи ще бъдат върнати с полет от Франция до България
Коментари Харесай

Утре Се Сбъдва Най-Големият Кошмар На Олигарсите Баневи!

" Баневи ще бъдат върнати с полет от Франция до България с прехвърляне в Германия. За нас е значимо самото идване и организацията, която е обвързвана с по-нататъшните дейности по следствието ", добави Сотир Цацаров.

Относно изгонването на Димитър Желязков-Митьо Очите, който бе задържан в Истанбул при започване на август т.г. и от този момент е в турски затвор, основният прокурор заяви, че се чака автограф на правосъдния министър на Турция.

„ С турския ми сътрудник говорихме по доста тематики – интернационалните и такива, които са от интерес за нас и Анкара. Съдебно решение за екстрадиция на Желязков е постановено. В Турция този развой не е като у нас, а по-скоро като този в Сърбия. Там е повече като политическо решение. Решение на съда в Истанбул има. В момента решението е при министъра на правораздаването. След негови автограф и координиране с вътрешното и външно министерство, Димитър Желязков ще бъде екстрадиран у нас “, това съобщи Цацаров, който в края на ноември бе на работно посещаване в Анкара по покана на турския основен прокурор Мехмет Акарджа.

Главният прокурор добави, че всички периоди, както и процедурата се дефинират от турската страна.

" За нас са значими гаранциите, че турската страна ще извърши напълно интернационалните си обвързване ", акцентира Сотир Цацаров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР