Бандити задигнаха близо 300 лева от машини за кафе във

...
Бандити задигнаха близо 300 лева от машини за кафе във
Коментари Харесай

Хлапаци разбиха и обраха машини за кафе във Враца, тикнаха ги в ареста

Бандити отмъкнаха близо 300 лв. от машини за кафе във Враца, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На 26 февруари, минути преди 10 часа, на незабавния телефон 112 бил подаден сигнал за осъществена кражба. Обадилият се врачанин Р. М. декларирал, че за времето от 21 часа на 25 февруари до 9 часа на 26-ти, незнайно лице е взломило катанец на машината му за кафе в града под Околчица и е откраднало монетника със сумата от 90 лв..
При различен сходен случай е формирана кореспонденция във връзка подадена тъжба от М. Н., гражданин на Враца. Същият декларирал, че от 22 часа на 25 февруари до 8 часа на 26-ти, незнаен причинител е взломил два катинара на кафе-автомат в града и е откраднал монетник и сумата от 90 лв..
Във врачанската полиция е подадена и трета тъжба за закононарушение от същия темперамент. Врачанинът Л. И. съобщил за кражба на монетник със 110 лв. от машината му за кафе, които са откраднати от незнайно лице след взломяване на две халки.
След извършени оперативно-издирвателни мероприятия, униформените открили, че и към трите закононарушения са съпричастни едни и същи лица – 21-годишният М. Т. и още едно малолетно момче, и двамата поданици на града под Околчица.
Бандитите са арестувани за период от 24 часа във врачанското районно ръководство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР