Бандити са задигнали 30 000 лева и 30 000 евро

...
Бандити са задигнали 30 000 лева и 30 000 евро
Коментари Харесай

Бандити задигнаха 30 000 лв и 30 000 евро от обменно бюро в центъра на Хасково

Бандити са отмъкнали 30 000 лв. и 30 000 евро от обменно бюро в региона на автогарата в Хасково през миналата нощ,. От Районната прокуратура в града оповестиха пред публицисти, че обирът е осъществен в интервала 22:30ч. – 3:00ч. на 2 против 3 ноември, съобщи Българска телеграфна агенция.

В обекта е проникнато от задния вход на жилищния блок, където се намира обменното бюро, откакто към обекта от мазетата на блока е била избита дупка в стената. Използвани са и механически средства.

Все още не е ясно какъв брой души са работили в обира, както и за какво не се е задействала работещата охранителна система. Досега са разпитани 12 очевидци, следва назначението на експертизи. Работи се по няколко версии, сподели районният прокурор Румен Сираков.

По думите му по случая е формирано досъдебно произвеждане, а на местопроизшествието са направени няколко огледа. Иззети са материални доказателства. Предстоят назначение на експертизи. Текат интензивни издирвателни мероприятия от страна на органите на полицията, под управлението на прокуратурата.

Подробности по случая бяха изнесени през днешния ден на взаимен брифинг на Районна прокуратура – Хасково и ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково. В него участваха Румен Сираков, областен прокурор, Мирослав Кръстев, наблюдаващ прокурор и комисар Николай Бакърджиев, заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР