Бандити от Украйна, които са били задържани от властите на

...
Бандити от Украйна, които са били задържани от властите на
Коментари Харесай

Украйна иска да й пращаме техни бандити, за да ходят на фронта

Бандити от Украйна, които са били арестувани от управляващите на територията на Европейския съюз за разнообразни закононарушения, да бъдат връщани назад, с цел да се бият на фронта. Това предлага народен представител. Сред първите в листата от страна на България са апаши като домовите крадци Руслан и Денис, от които преди година пропищя Бургас и цялото Южно Черноморие (на фотографията в заглавието), допуска в. " Телеграф ".

Списъкът с престъпни нарушители у нас, пристигнали от размирната някогашна руска република, е много дълъг. Освен Руслан Дубровски и Денис Шейтанов, измежду нашумелите домови крадци са още триото Володимир Бурковский, Олесандр Буряк и Дмитро Друз. Бандата им правя в края на предишното лято и бе разрушена при спецакция на полицията в Бургас. Има и още няколко такива банди от украинци, които са профилирани в обирите на жилища, разбиването на банкомати и кражбите на движимости и елементи от коли. Действат най-вече по Черноморието, основно Бургас и Варна, признават от Министерство на вътрешните работи. Предложението е наказани нарушители от Украйна да се пращат на фронта.

Практиката не е казус, към този момент от страна на Полша има случаи на екстрадирани украински мъже, уличени в закононарушения. Екстрадицията се взема решение от съдилищата и се прави по искане на украинската прокуратура. Полша и други страни от Европейски Съюз може да бъдат залети от украински претенции за връщането в Украйна на мъжете на мобилизационна възраст, напуснали страната си благодарение на подкупи. Такива учредения стартира и водачът на " Слуга на народа " Давид Арахамия, който заяви, че Върховната Рада създава механизъм, който ще разреши екстрадицията от Европейски Съюз на млади мъже, годни за военна работа. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР