Бандит с нисък живот нападна възрастни граждани в поредица от

...
Бандит с нисък живот нападна възрастни граждани в поредица от
Коментари Харесай

Низък бандит се насочи към възрастните граждани на Ню Йорк, като задигна слухови апарати, MacBook и кредитни карти в поредица от кражби: ченгета

Бандит с невисок живот атакува възрастни жители в поредност от обири на Big Apple, където открадна MacBook, кредитни карти - и даже скъпите слухови апарати на 90-годишна жена, споделиха ченгета.

Илайджа Гей от Бруклин беше задържан във вторник и му бяха повдигнати голям брой обвинявания – в това число обир и огромна кражба – в поредицата от обири, която стартира през ноември и завърши предходната седмица, оповестиха управляващите.

При последното закононарушение към 18ч. В петък Гей се приближи зад 90-годишна жена в гара 59th Street-Columbus Circle и сграбчи чантата й, цялостна с кредитни карти и слухови апарати, оценени на към 6000 $, споделиха ченгетата.

Седмица по-рано той е упрекнат, че е откраднал портфейла на 76-годишна жена, в който е имало разнообразни кредитни карти, на 72-ра улица и гара Бродуей в Upper West Side към 17:20 ч. 26 януари, сподели полицията.

И малко преди 10 сутринта на 12 януари той се приближи до 83-годишен мъж на Бродуей и Принс Стрийт в Сохо и грабн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР