Бандит, който уби баща на две деца, който празнуваше рождения

...
Бандит, който уби баща на две деца, който празнуваше рождения
Коментари Харесай

Последните две думи на татко, когато беше намушкан в заговор за кражба на „фалшив дизайнерски часовник на стойност £125 000“

Бандит, който умъртви татко на две деца, който празнуваше рождения си ден, с цел да може да открадне неговия „ подправен ” дизайнерски часовник е наказан на най-малко 31 години затвор.

32-годишният началник на музикалната промишленост Емануел Одунлами беше с другари на събитие за £1400 на маса в ресторант Haz покрай катедралата Сейнт Пол в централен Лондон през май 2022 година, когато охранител на име Кавинду Хетиараччи видя подправения му часовник Patek Philippe Nautilus.

Мислейки, че часовникът е същински и затова коства към £125 000, Хетиараччи изпрати фотоси на своите съучастници Джордел Мензис, 28 година, Куинси Ffrench, 28, и Louis Vandrose, 28.

Групата бандити се въоръжиха с ножове и отидоха до мястото с Mercedes, нахвърляйки се върху Emmanuel Odunlami, до момента в който той си тръгваше с приятеля си David Manuel. Г-н Мануел описа пред съда за последните две думи на приятеля си, откакто беше намушкан.

Бруталното трио ритна господин Одунлами, до момента в който той лежеше безсилен на пода,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР