Бандата сводници около малкия син на Тони Стораро – Емрах

...
Бандата сводници около малкия син на Тони Стораро – Емрах
Коментари Харесай

Закриха бардак в Германия, свързан с Емрах Стораро

Бандата сводници към дребния наследник на Тони Стораро – Емрах има добре създадена скица за осветляване на парите от проституция.

Наскоро бяха разкрити и основните участници в проведената незаконна група, която прави сериозен кеш с мрежа от леконравни труженички в България и Германия. Срещу бандата сутеньори и проститутки към този момент тече следствие в Берлин, където работил бардак, от който чалгаджията Емрах Стораро прибирал %, счита източник на alarma.bg.

19-годишният чалгаджия Емрах постоянно получавал предложения за участия клуб BLACK ROUSE в Берлин, откъдето получавал % от „ работата” на проститутките под формата на хонорар.

Според източника за главатар на сутеньорската тайфа се счита Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара.

Сега се оказа, че след огромна акция за опиати на немската полиция бардакът в Берлин BLACK ROUSE на Алберто Бриганте е закрит! Веднага след акцията сводникът сменил региона и траял прането на пари от проституция през български хранителен магазин в град Мюнстер, написа alarma.bg.

Според данните компанията на Бриганте – „ Мега Спийд Строй “ ЕООД е била една от по този начин наречените инхаус компании, лапнали пари авансово по времето на ГЕРБ. Дружеството работило известно време като подизпълнител на печално известната „ Трейс “ по ремонт на пътища, само че откакто лапнало сумата, спряло да прави активност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР