Бандата на Борко Месаря – Борис Аврамов, който е брат

...
Бандата на Борко Месаря – Борис Аврамов, който е брат
Коментари Харесай

Депутатският брат поръчал зверски побой над данъчния на Пешо Малкия

Бандата на Борко Месаря – Борис Аврамов, който е брат на депутата от Движение за права и свободи Димитър Аврамов, е имала строга подчиненост и е работила при изключителна нелегалност, разкриха антимафиоти пред „ Телеграф “. На върха на наказателната бригада стоял Борко, а под него бил Пешо Малкия.

Двамата бяха задържани за убийството на данъчния контрольор Иво Стаменов дружно с трети член на групата, а четвърти сега лежи в Бургаския затвор.

Пешо бил силовак от „ Люлин “ и ръководел своя бригада за побои и рекет. Отличавал се с изключителна свирепост и безсъвестност. Приемал да пребият нарочената жертва против солидно възнаграждение. Най-много поръчки, обаче, му идвали от Месаря.

Борко Месаря, за който има данни, че точи Данък добавена стойност посредством покупко-продажби с месо, имал зъб на данъчния Иво Стаменов. Освен това и компаниите му били вкарвани в черен лист на нелоялни предприемачи, станало ясно в хода на следствието. Затова и поръчал на Малкия данъчният да бъде пребит свиреп, смятайки, че по този метод ще му секнат инспекциите.

„ Борко, Пешо Малкия и други членове на бандата бяха арестувани три месеца след убийството на Иво Стаменов. Тъй като обаче не бяха събрани задоволително доказателства, ги пуснаха “, разясниха обвинители.

В хода на следствието станало ясно още, че жена и гаджето ѝ били наети да наблюдават всяка стъпка на шефа на „ Фискален надзор “, след което предавали информацията нагоре по веригата. Като главатар на групата спецпрокуратурата показва Борко Месаря, а Пешо Малкия е негова дясна ръка.

„ Малкия се вихри в „ Люлин “. Много хора имат боязън от него. Целите му бузи са татуирани с кръстове и има много стряскащ тип “, обясниха ченгета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР