Бандата използва промяната на текста най-малко от 2019 г., когато

...
Бандата използва промяната на текста най-малко от 2019 г., когато
Коментари Харесай

Green Day адаптира текста на American Idiot, за да удари Тръмп

Бандата употребява смяната на текста минимум от 2019 година, когато свири на музикалния фестивал iHeartRadio в Лас Вегас.

Песента от 2004 година в началото беше ориентирана към администрацията на Джордж Буш след нахлуването в Ирак и Афганистан.

През 2019 година господин Армстронг приказва с, като сподели, че групата не възнамерява да написа очевидни песни, критикуващи господин Тръмп.

„ Искам да кажа, че не черпя ентусиазъм от президента на Съединените щати, тъй като той просто... няма нищо “, сподели той тогава. „ Тръмп ме кара да имам диария, разбирате ли? Не желая да пиша ария за това! “

Elon Musk побърза да нападне групата, като написа в X в понеделник: „ Green Day минава от гняв против машината до млечно препечена гняв за нея. ”

ALX написа: „ Били Джо Армстронг от Green Day размени думите от „ American Idiot “ с „ Аз не съм част от дневния ред на MAGA “. Да, тъй като това е изцяло това, което всички се молят да чуят... Те се трансфораха в американските идиоти., критикувайки групата: „ Мисля, че е...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР