Банда тийнейджъри са задържани за това, че са пребили младеж

...
Банда тийнейджъри са задържани за това, че са пребили младеж
Коментари Харесай

Хроники от Северозапада: Банда тийнейджъри нападнаха младеж посред нощ и го пребиха с метални палки

Банда младежи са арестувани за това, че са пребили юноша в Монтана, оповестиха от полицията. Групата хлапаци са нападнали измежду нощ жертвата си с железни палки.
Случката се разиграла към 40 минути след среднощ през днешния ден в парк „ Огоста “. Голяма група момчета седели на пейките покрай стадиона. Покрай тях минал 24-годишен юноша, който с неизвестно какво провокирал експанзията им. Всички младежи се нахвърлили върху него и почнали да го постановат. Някои извадили железни палки, други го удряли и ритали. След това бандата отпрашила, като оставили младежа да лежи на земята.
Малко по-късно пребитият потърсил лекарска помощ в центъра за незабавна здравна помощ. Медиците обработили пострадванията му, само че не установили съществени контузии и го освободили за домашно лекуване.
Междувременно в полицията бил подаден сигнал за случката и ченгета се заели да търсят невръстните хулигани. След следствие по горещи следи униформените открили с каква кола се придвижвали нападателите. На улица „ Веренишка “ те причакали лек автомобил „ Рено Лагуна “, ръководен от Д.К./18 г./ и пасажери – И.И./18 г./, Г.Т./18 г./, Г.И./18 г./ и 17-годишен, всичките от Монтана. Те са доведени в постройката на районното полицейско ръководство, където са им снети пояснения. Хлапаците признали, че не са били сами в мелето, а с тях е имало още техни приятели. Петимата са арестувани за 24 часа, а чиновниците на реда търсят останалите нападатели.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР