БАНДА скуотъри се установи в луксозния пъб на готвача Гордън

...
БАНДА скуотъри се установи в луксозния пъб на готвача Гордън
Коментари Харесай

Кръчмата на Гордън Рамзи за 13 милиона паунда е превзета от скуотъри с нагла банда, която дори заплашва да предприеме съдебни действия срещу телевизионния готвач

БАНДА скуотъри се откри в първокласния пъб на готвача Гордън Рамзи за 13 милиона паунда.

Наглите нашественици даже са оплеснали правна записка от външната страна на сградата-паметник II клас, заплашвайки с дейности против всеки, който се опита да ги изгони принудително.

Бандата, за които се твърди, че са формирани от минимум шестима „ професионални скуотери “, употребявали личните кухненски уреди на Рамзи, с цел да се барикадират и са залепили ключалките.

Снимките демонстрират първокласния бар на заведението – който е бил краткотрайно затворен за предаване — приличаше на бакшиш, с парчета, разпръснати на всички места и клекнал на кожен диван.

57-годишният Рамзи беше на път да подпише контракт за наем за няколко милиона паунда на нови сътрудници, когато бандата е проникнала в пъб и бутиков хотел York & Albany покрай Риджънтс Парк, централен Лондон.

Телевизионният готвач - който беше замесен в правосъдна борба за мястото през 2015 година - се обади в полицията предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР