Банда роми нападнаха с брадви и вили семейство в Лом,

...
Банда роми нападнаха с брадви и вили семейство в Лом,
Коментари Харесай

Банда роми атакуваха с вили и брадви семейство от Лом и стана страшно! - Топ новини

Банда роми нападнаха с брадви и вили семейство в Лом, съобщи BulNews. Сигнал за екшъна е подаден тази нощ, към 1 часа, на незабавния телефон 112, оповестиха от полицията.

Веднага след известието на адреса пристигнали екипи на полицията и незабавни медици.

На място униформените открили, че в основата на спора, който прераснал в побой, е остаряла омраза. По неофициална информация всичко почнало в събота вечерта. Тогава в дискотеката в Лом сред двама братя на 24 и 26 години от кв. „ Младеново “ и група роми, живеещи в региона на стадиона, зародил скандал. Той прераснал в юмручна кавга, в резултат на което потърпевш по-големият брат.

Вчера, в късния следобяд, двете момчета още веднъж се срещнали с групата побойници и още веднъж си разменили остри реплики и плесници. Малко по-късно бандата от стадиона, която се състояла от към 10 индивида, се качила в две коли и отишла в дома на двамата братя в квартал „ Младеново “.

Побойниците носели със себе си брадви, кирки и вили и с тях нападнали родителите на момчетата и техния дядо.

Свидетели на кървавата кавга незабавно алармирали на незабавния телефон. Пристигналите на мястото лекари прегледали потърпевшите, които по първични данни са минимум четирима, и ги транспортирали към лечебните заведения в Лом и Монтана, където са настанени за лекуване. Един от тях е с изваден далак, а различен със счупени ребра и пострадвания в региона на шията, като все още няма информация за положението на останалите приети в болница.

По данни на полицията измежду участниците в багра има лица, които са престъпно проявени – осъждани са за обири и наркотични субстанции.

По случая към този момент работи районното ръководство в Лом и ще бъде формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от полицията.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР