Бананова паста за зъби Вземете равни части от прах от сушени

...
Бананова паста за зъби
Вземете равни части от прах от сушени
Коментари Харесай

Пастата От Магазина Е Вредна! Цял Живот Перфектни Зъби С Тези Природни Рецепти!

Бананова паста за зъби
Вземете равни елементи от прахуляк от сушени бананови кори, фина морска сол, зехтин и дестилат от бор.

Евкалиптова паста за зъби
Смесете фина трапезна сол, сода за самун, зехтин и прахуляк от евкалиптови листа.

Патладжанова паста за зъби
Каша от печен патладжан пасирана до еднородна маса. Към кашата се прибавя запечена морска сол в равни пропорции с тежестта на патладжана. Солта почиства зъбите, а съставките на патладжана, укрепват венците.

Всички тези домашни пасти доста добре почистват зъбите, съвършено подхранват венците, усъвършенстват кръвообращението, укрепват корените и зъбния гланц. И най-важното - те не са нездравословни за тялото. С тези пасти можете да не употребявате четка. Зъбите се почистват добре с пръсти. В същото време масажирате и венците.

Зъбен прахуляк

В прахуляк от чиста, суха глина добавите морска или готварска сол и прясно надробен черен пипер. Този прахуляк усъвършенства циркулацията на кръвта на устната лигавица, усилва слюноотделянето, подхранва и заздравява венците и зъбите.

Прахът се нанася с мека четка или пръст върху зъбите. И защото той има огромен почистващ резултат, то не би трябвало да почистват зъбите си повече от 1 минута.

Избелваща зъбна паста

Избелващи пасти за зъби могат да се подготвят вкъщи. Необходимо е да се смесят дребни количестваобикновена паста за зъби със сода за самун, готварска сол и водороден прекис. Ще получите отличнадомашна избелваща паста за зъби - безвредна и ефикасна, потвърден национален лек. Отново - не злоупотребявайте с непрекъснатото разчистване с тази паста.

Като средство за избелване на зъбите може да се употребява водороден прекис. Между другото, наосновата на водородния прекис са основани геловете, употребявани за избелване на зъбите с уред.

Процедурата за избелване е елементарна. След като си измиете зъбите с елементарна паста за зъби, сеизплакнете с водороден прекис, изплюйте и по-късно деликатно изплакнете устата си с топла вода.Може с памучен тампон, потънал във водороден прекис, да избършете вашите зъби и изплакнете устата си.

За тези, които обичат сложността, още една рецепта. Билки, приготвени на прахуляк. За да го извършите, ще ви би трябвало: прахуляк от cinquefoil изправени - 2 елементи airny прахуляк - 2части и прахуляк от брезова кора - 1 част.Всички съставки могат да бъдат открити в билкова аптека.(бел. от мен: Не знам какви са първите две съставки. Помагайте.)

Смесете съставките в пропорциите, разредете с малко топла вода до гъста кремообразна консистенцияи използвайте получената примес в пастата за зъби. В рамките на един час, откакто си измиете зъбите,не би трябвало да ядете.

За тези, които схващат от химия е подобаваща дървесната пепел. Тя съдържа калиев хидроксид - съединяване, което е абсорбент и отличен избелващ сътрудник. Четката за зъби би трябвало да се потопи в дървесната пепел и да си измиете зъбите. Можете да смесвате дървесната пепел с паста за зъби или прахуляк.

Ето какъв режим би трябвало да въведете с цел да се усмихвате постоянно:

Сутринта, до момента в който си миете зъбите, напълнете устата си със студена преварена вода и плакнете устата си в продължение на три минути, по-късно постепенно изпиите три глътки. Тази процедура заздравява зъбите и усъвършенства отделянето на слюнка.

След ястие, би трябвало да се изплаква устата. Изплакването на устата е потребно освен за зъбите, ноукрепва мускулите на устните и бузите.

Лятото идва и от ден на ден ще се срещате с плодовете и зеленчуците, които са нужни за здрави зъби, като ягоди, горски ягоди ябълки и череши.

Още предписания:

Кимион на прахуляк, 1-2 супени лъжици сода за самун - 1 ч.л. сол 1 ч. л., масло - 1 супена лъжица лимонен сок, 1 супена лъжица. лъжица Смесете всички съставки добре и си миите зъбите.

Смесете 1 чаена лъжичка ситно смляна морска сол и мед до кремообразно положение и прибавете двекапки от етерично масло ( от чаено дърво, камфор, бор, лавандула, мента). Почистете зъбите.

Смес за масажиране на венците:

Смесете 2 супени лъжици тънко смляна морска сол, 3 чаени лъжички надробен черен пипер, чаена лъжичка куркума и по-късно прибавете разтопено масло, до момента в който стане на крем.

Потопете пръста в състава и масажирайте венците с кръгово придвижване, по посока на часовниковата стрелка. За да избелите зъбите си вкъщи, използвайте национални средства за отбрана и предписания.

masterveda.ru
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР