Бамби, както е известна Красима от Игри на волята, сподели

...
Бамби, както е известна Красима от Игри на волята, сподели
Коментари Харесай

Красима с неочаквано приятелство и защо за нея Елизабет е "миловидно, но злобно човече"

Бамби, както е известна Красима от " Игри на волята ", показа на стори, че си има нова приятелка, с която са станали близки точно след присъединяване си в хитовото шоу на NOVA. Оказва се, че Красима и Милена са положителни приятелки и обичат да прекават време дружно. На стори хубавицата показа точно фотоси с нежната Милена, за която написа: " Ето го моето тигърче ". 

Виж още: Шокиращи разкрития! Джулиана към Илиян: " Ти си селска пръчка... Детето отива в поправителен дом! "

 Instagram

Красивата Красима пък описа пред " На кафе ", че удовлетворена от представянето си в Игрите, а всички нейни близки били впечатлени от нейното успокоение и убеденост, които посочила от самото начало. " Физически се усещах готова във всеки един миг. Психически ми беше доста по-тежко ", сподели Красима, която е изживявала по-емоционално напускането на обичани участници от предаването. 

Красима още веднъж показа, че е разочарована от Елизабет и Андрей. Не крие, че с Андрей не са имали положителни отношение още през цялото време, само че напоследък е видяла много неща, които са я изненадали неприятно от Елизабет. " От една страна не мога да допускам, че в такова миловидно човеченце се е събрала толкоз завист и неприятни усеща. Наистина сме в една игра и се надявам, че не е такава в същинския живот ", показа още Красима за Елизабет.

Виж още: Това ли е бъдещето на италианската музика? В Италия настояват точно това за Никол Паласчева 

Изображение: https://www.instagram.com/bambibambinson/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР