БАЛТИМОР - Националният съвет за безопасност на транспорта предостави по-широк

...
БАЛТИМОР - Националният съвет за безопасност на транспорта предостави по-широк
Коментари Харесай

NTSB казва, че полицията е имала 90 секунди, за да спре трафика, да изведе хората от моста Key Bridge, преди да се срути

БАЛТИМОР - Националният съвет за сигурност на превоза даде по-широк взор в сряда вечерта на следствието си на товарния транспортен съд, блъснал моста Francis Scott Key в Балтимор, причинявайки сриването му.

Длъжностни лица споделиха, че полицията е имала единствено 90 секунди рано във вторник, откогато е получила сигнал за помощ, с цел да прекъсне придвижването по моста и да се опита да изведе хората.

A полицейски чиновник, който към този момент беше в региона, патрулирайки заради работата по моста, се опита да измъкне строителните служащи, преди да е станало прекомерно късно, съгласно публични лица.

уеб страница.

Корабът е имал 56 контейнера - 764 тона - корозивни, запалими материали и акумулатори, съгласно ръководителя на NTSB Дженифър Хоменди, добавяйки, че някои от контейнерите са пробити. Един от рисковите материали е искра, който се употребява в бои, който е изминал в река Патапско.

„ Това са 764 тона рискови материали, най-вече корозивни, запалими, рискови материали от клас 8, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР