БАЛТИМОР (АП) — Откакто законодателите на Мериленд премахнаха давността за

...
БАЛТИМОР (АП) — Откакто законодателите на Мериленд премахнаха давността за
Коментари Харесай

200 жертви твърдят, че са извършили сексуално насилие над деца в центровете за задържане на младежи в Мериленд

БАЛТИМОР (АП) — Откакто законодателите на Мериленд отстраниха отминалостта за каузи за полово принуждение над деца предходната година, броят на жертвите, съдещи щатската организация за младежко правораздаване, набъбна до 200.

Последното правосъдно дело, което беше заведено в четвъртък от името на 63 ищци, твърди безотговорно принуждение в 15 места за задържане на малолетни. Някои от тях от този момент са затворени, до момента в който други не престават да работят.

Поне 10 други тъжби за корист с лишени от независимост младежи бяха подадени преди този момент според смяна в закона на Мериленд, която влезе в действие през октомври, отваряйки вратите за жертвите на полово принуждение в детска възраст, с цел да съдят, без значение от тяхната възраст или какъв брой време е минало. Законодателите утвърдиха смяната, имайки поради абсурда със половото принуждение в Католическата черква, откакто изострен проверяващ отчет разкри обсега на казуса в архиепископията на Балтимор. Но през последните месеци непредвиден прожектор се насочи къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР