БАЛТИМОР (AP) — Мейсън Рудолф хвърли пас за тъчдаун от

...
БАЛТИМОР (AP) — Мейсън Рудолф хвърли пас за тъчдаун от
Коментари Харесай

Стийлърс побеждават Рейвънс без Ламар със 17-10, ще стигнат до плейофите, ако Бъфало или Джаксънвил загубят

БАЛТИМОР (AP) — Мейсън Рудолф хвърли пас за тъчдаун от 71 ярда на Дионте Джонсън в първата игра от четвъртата четвърт, а Питсбърг Стийлърс направи крачка към постсезона с победа със 17-10 над Балтимор Рейвънс в събота.

Рудолф изведе Питсбърг (10-7) до три следващи победи, с цел да затвори сезона, а в този момент Стийлърс чакат. Те ще стигнат до плейофите в неделя, в случай че Бъфало загуби от Маями или Джаксънвил загуби от Тенеси. Те също имаха късмет да се класират, в случай че мачът Хюстън – Индианаполис в събота вечер приключи с тъждество.

Имаше някои неприятни вести за Стийлърс. T.J. Уат – който имаше два сака, с цел да овладее еднолично водачеството в НФЛ с 19 – напусна през третата четвърт с травма в коляното.

Варваните (13-4) към този момент имаха заключен топ поставеният в AFC и те извадиха любимеца за MVP Ламар Джаксън от тази игра, дружно с шепа други основни играчи. Тайлър Хънтли стартира като куотърбек и на двата тима им беше мъчно да реалокират топката в дъждовен и прохладен ден.

При еднакъв р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР