БАЛТИМОР (AP) — Масивни шлепове, превозващи кранове, се насочиха към

...
БАЛТИМОР (AP) — Масивни шлепове, превозващи кранове, се насочиха към
Коментари Харесай

Баржи докарват кранове до Балтимор, за да помогнат за отстраняването на останките от моста и да отворят маршрута за корабоплаване

БАЛТИМОР (AP) — Масивни шлепове, пренасящи кранове, се насочиха към Балтимор в четвъртък, с цел да стартират предизвикателната работа по премахване на извит метал и бетон в опит да отвори основен транспортен маршрут, блокиран от останките на моста Франсис Скот Кий.

Съединени американски щати. Представители на бреговата защита споделиха в сряда вечерта, че шлеповете са на път към мястото, където мостът пресича река Патапско, само че не е ясно по кое време ще дойдат.

Опустошението на мястото на сриването, което се случи, когато безмощен товарен транспортен съд го блъсна рано във вторник, е обстойно. Водолазите стигнаха до телата на двама мъже в пикап покрай междинния сектор на моста в сряда, само че чиновници споделиха, че ще би трябвало да стартират да разчистват усуканите остатъци, преди някой да може да стигне до телата на други четирима изчезнали служащи. Водолазите би трябвало да възобновят търсенето, откакто отломките бъдат разчистени.

„ Сега прекосяваме от режим на възобновяване към избавителна интервенция. Поради надстройка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР