Балселона пречупи Бетис с гол в 94-ата минута

...
Барселона спечели с 2:1 гостуването си на Бетис от 35-ия
Коментари Харесай

Барселона спечели с 2:1 гостуването си на Бетис от 35-ия кръг на Ла Лига, а в големия герой за каталунците се превърна Жорди Алба, който отбеляза победния гол за своя тим в последната минута на добавеното време.

И трите попадения в двубоя на "Бенито Виямарин" паднаха в последния четвърт час на срещата. Първо, Ансу Фати даде аванс на Барселона в 76-та минута с гол от границата на наказателното поле, но само три минути по-късно бившият играч на "каталунците" Марк Бартра възстанови паритета, разписвайки се с глава след центриране на Набил Фекир.

В последните минути играчите на Шави бяха по-активни в търсенето на втори гол и усилията им най-накрая се увенчаха с успех в последната минута от добавеното време, когато Жорди Алба донесе трите точки на гостите със страхотен удар от въздуха, който остави без шансове за реакция стража на Бетис.

С тази победа каталунците затвърдиха втората си позиция в класирането, като те вече са с актив от 69 точки на пет пред третия Севиля. Бетис пък остава на петото място натри пункта зад четвъртия Атлетико (Мадрид). /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР