Балотаж ще реши кой ще бъде новият кмет на Мездра,

...
Балотаж ще реши кой ще бъде новият кмет на Мездра,
Коментари Харесай

Мездра отива на балотаж! Иван Аспарухов се изправя срещу Генади Събков в неделя

Балотаж ще реши кой ще бъде новият кмет на Мездра, научи организация BulNews. Досегашният кмет Иван Аспарухов ще се изправи против своя предходник Генади Събков. 
От ЦИК към този момент са обработили 100% от протоколите от вота за кметове и общински съветници. Цифрите сочат, че за самостоятелният Аспарухов вота си са дали 41.78% от хората. За кандидата на Българска социалистическа партия Генади Събков са дали своят вот 31.92% от хората. 
Иван Аспарухов управляваше железничарското градче от 1999 до 2011 година След това мястото му бе заето от Генади Събков, който изкара един мандат и още веднъж отстъпи пред Аспарухов на изборите през 2019 г. 
Общо шестима се впуснаха в борбата за кметския стол в Мездра. Кандидатът на Политическа партия „ Български напредък “ Камелия Каменова е спечелила доверието на 7.39% от гласоподавателите. Следват Стефан Красимиров от коалиция „ ПП-ДБ “ с 5.02%, Радослав Маринова от Политическа партия „ Възраждане “ с 4.80% и Йордан Гергов от коалиция „ Алтернативата на жителите “ – 3.67%. 
Опцията „ не поддържам никого “ е посочена от 5.41% от гласувалите.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР