Балотаж с класически сблъсък между Румен Радев и проф. Анастас

...
Балотаж с класически сблъсък между Румен Радев и проф. Анастас
Коментари Харесай

Балотаж с класически сблъсък между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков

Балотаж с типичен конфликт сред Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. Това предвидиха в студиото на „ Здравей, България” политологът Стойчо Стойчев и социологът Андрей Райчев.

„ Силни претенденти - доста, само че пък партийната поддръжка за тях не е без значение, когато се отива на първи тур”, разяснява Стойчев.

„ Лозан Панов се държи против Радев. Той явно мисли, че е на балотаж, тъй като от самото начало приказва срещу Радев. Проблемът му е Герджиков. Това е удивителна и доста типична за сините като душeвност фигура”, счита Райчев, който дефинира кандидатурата на Панов като огромна изненада.

Стойчев също показа, че е останал сюрпризиран от риториката на Панов, ориентирана против Радев. По думите му по този начин ръководителят на Върховен касационен съд се пробва да се нарежда като опция.

Подкрепата от ГЕРБ към проф. Анастас Герджиков социологът смята за сполучлив опит на групировката да излезе от изолацията.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР