Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте

...
Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте
Коментари Харесай

Майката, дърпала балони пред бебето си: Райският газ ме засмива за 30 секунди, бирата е по-опасна

" Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с божествен газ на бебето, единствено ние с татко му ги дишахме ". 

 

Това съобщи Никол Цанева от Пловдив, която бе снимана да дърпа балони, цялостни с божествен газ пред очите на своето бебе в Созопол. Компания в зашеметяването с отровите ѝ прави нейният правоверен Любо - таткото на детето. 

 

" Балончетата ни засмиват за по 30 секунди и край, а вие с вашия алкохол сте като зомбита ", скара се Гневно Цанева през социалките, след което обаче реши да заличи своя профил от Facebook.

 

Младото семейство понася обществен линч поради използването на наркотични субстанции пред очите на невръстното си дете.

Кадрите, които мълниеносно обиколиха необятното интернет пространство, потресоха обществеността със своята безочливост и смелост.

 

От фотосите се вижда ясно по какъв начин младата родителка и таткото вдишват модерните измежду подрастващите балони с божествен газ. Флаконът-пълнител е почтително до нея на пейката.

 

Самата майка е малолетна, настояват познати на фамилията. Бащата Любомир, който има присъща татуировка по ръката на автомат " Калашников ", има престъпни регистрации в града под тепетата, твърдят пловдивчани.

 

Властите го познават точно около това, че е разпространявал дрога измежду подрастващи. 

 

Майки от Пловдив упорстват обществените да проверяват случая и в какви условия се отглежда бебето.

Автор: trud.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР