Балон с горещ въздух се разби край магистрала в Рочестър,

...
Балон с горещ въздух се разби край магистрала в Рочестър,
Коментари Харесай

Моментът, в който балон с горещ въздух се разбива край магистрала

Балон с парещ въздух се разруши край автомагистрала в Рочестър, Минесота, оповестяват управляващите. На него е имало трима души.

Кадри демонстрират по какъв начин балонът се удря в жица и се прекатурва. Вижда се огромна искра, а балонът се издига във въздуха.

Снимка: Enex

По знамение няма съществено потърпевши. Двама са получили леки пострадвания, показват от Федералната авиационна администрация. Инцидентът е станал в сряда вечерта към 18:50 ч. локално време, покрай южната част на автомагистрала 63. Рочестър се намира на към 85 благи южно от Минеаполис.

Инцидентът е станал в предградията на втория по величина град в Австралия Мелбърн

По предварителна информация балонът се е опитвал да кацне в поле, когато ентусиазъм напразно го е изблъскал в електропровод. Тогава кошницата и балонът са се отделили и кошницата е паднала от към 20-30 фута. Балонът се е намирал на няколко благи.

Снимка: Enex

Снимка: Enex

„ По знамение всички са добре. Закачиха се на електропроводите. В последна сметка жицата поддаде и те паднаха с кошницата. Имаше някаква искра, която вървеше с тях “, сподели капитанът на пожарната в Рочестър Чад Кулман.

До случая се е стигнало поради появил се ненадейно мощен вятър

На фрагменти се вижда по какъв начин до кошницата е избухнал дребен пожар, само че той бързо е бил сподавен. Федералнатa авиационна администрация ще проверява случая дружно с Националния съвет за сигурност на превоза.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР