BALLAN сподели в Инстаграм още една голяма новина, която зарадва

...
BALLAN сподели в Инстаграм още една голяма новина, която зарадва
Коментари Харесай

Сбъдната мечта: BALLAN си купи нов апартамент, но разказа за годините, в които ценял "всяка троха"

BALLAN показа в Инстаграм още една огромна вест, която зарадва хилядите му почитатели. Оказва се, че симпатичният водещ и TikTok звезда е сбъднал една огромна своя фантазия - да има личен дом. Е, когато човек мечтае мощно за нещо, то рано или късно сбъдва желанието си. 

Инфлуенсърът описа в детайли не толкоз за жилището (от което е шернал фотоси и наподобява му следва огромен ремонт, тъй като е на голи стени, подове и тавани), а повече за ранната си история, когато е бил единствено 13 години и е нямал съвсем нищо, тъй като произлиза от непретенциозно семейство.

Виж още: Тулум ли е новият Дубай? Мексиканският курорт - шлагер измежду известните българи

Преди към 13 години, когато BALLAN бил в 8 клас, майка му го изпратила с брат му да учи в гр. Горна Оряховица, където били на квартира при една баба, която се казвала Савинка. " Жената беше стара, само че доста добра и възпитана (бивша учителка). Баба Савина живееше в една порутена къщичка, както множеството пенсионери. Даваше едната си стая чартърен за 25 лева на месец. Правилно прочетохте, единствено 25 лева Беше най-евтината стая чартърен в цяла Горна Оряховица, обзалагам се ", написа BALLAN, който си спомня за тези сложни първи години, когато освен е бил самичък с брат си, само че се е научил по какъв начин се изкарват пари и по какъв начин се харчат. 

Виж още: Кристиан Кирилов и Джулия - за следващ път го потвърдиха: Те са най-фит фамилията измежду звездите 

" Тогава аз и брат ми бяхме надалеч от родната къща и научихме, що е то нямане, безпаричие, бедност и мраз. Но не ме разбирайте неправилно, не се жалвам, НАПРОТИВ. Благодарен съм! Това бяха годините, в които се научих да оценявам всяка троха на масата. Всяка стотинка на земята. Всяка тресчица дърво за печката. Карали сме с по 10 лева на човек цяла седмица (има хора и толкоз нямат), само че бяхме дружно с брат ми и бяхме щастливи ", спомня си още той за моментите, които са го създали същински човек и демонстрира на почитателите си, че през днешния ден е съумял, само че преди няколко години е цепил стотинката, казано на национален език, с цел да се оправи някак.

Все отново значимото от цялата история е, че BALLAN е оценявал, че има заслон над главата си, въпреки и не доста хубав, имал е брат си до себе си и огромната фантазия да учи, да се развие и един ден да има личен дом и добра работа - все неща, които са се осъществили. 

" В тези фантазии беше и най-голямата ми фантазия, да основа семейство и това семейство да има покрив над главите си и топли стени. 13 години по-късно тази по този начин фантазия за мен е събрана в фотографията, която виждате. Пиша тези редове със сълзи на очи, само че сълзите са от благополучие, тъй като сбъднах своята фантазия, която се прокрадна в мозъка ми онази вечер. Благодаря на Господ, благодаря на фамилията ми и не на последно място благодаря на Върховен административен съд! ", приключва дългото си обръщение онлайн звездата, а почитателите му са трогнати от думите му, които даже ги стимулират да се борят за себе си.

Виж още: Нора Недкова предизвика рецензии с табиет, който вреди съществено на здравето

Изображение: https://www.facebook.com/BallaNbg/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР