BALLAN е поредната родна звезда под сериозен обстрел от страна

...
BALLAN е поредната родна звезда под сериозен обстрел от страна
Коментари Харесай

Хейтъри нападат BALLAN, той им отвърна: "Наистина не ви е срам!"

BALLAN е следващата родна звезда под сериозен обстрел от страна на интернет тролове и злобари. Някои консуматори засипаха инфлуенсъра и артист с грозни и обидни мнения, които са ориентирани към неговото прелестно семейство, което неотдавна се усили с още един член - момченцето Матей.

Виж още: Екстрeмното лице на есента: Данна яхна планински мотор, качи адреналина край Хисаря

Троловете обаче имат една цел - да хейтят и да пишат нелепости, само че този път той не им остана задължен. " Чета мненията и не мога да допускам, какъв брой повърхностни хора има, без ГРАМ позор в себе си. Наистина не ви е позор. За Бога, това е моят профил и ще качвам каквото, когато и където желая. Благодаря на всички за хубавите думи и поддръжка. Бъдете щастливи! ", показа в коментар към тази очарователна фотография Балан.

Виж още: Навръх рождения си ден: Нора Недкова отваря нова глава в живота си, обръща се към елементарната жена 

Само преди броени седмици се роди Матей, а малко преди този момент артистът и неговата половинка се похвалиха, че след доста работа, фантазии и старания са си купили първото лично жилище. Новият дом на онлайн звездата е в ремонт, само че сигурно ще го трансфорат в един хубав, комфортен и цялостен с обич апартамент.

Изображение: https://www.instagram.com/ballancho/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР