Балканският път на мигрантите беше затворен по време на нашето

...
Балканският път на мигрантите беше затворен по време на нашето
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нашият кабинет затвори пътя на мигрантите, а сега ще ни ги връщат от Европа

Балканският път на мигрантите беше затворен по време на нашето държавно управление. Белият Дом и Брюксел ни даваха за образец. А в този момент ще стартират да ни връщат мигранти.
Прочетете още
Това предизвести водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Боровец.

Направихме разбор на резултатите от предходните избори, на това, което се случва в страната и предизвикани от желанието да предложим нещо на българската общност. 2005 година и 2009 година от раз ни избираха да управляваме с огромно болшинство. Затова взехме решение да не обръщаме внимание на това, което вършат другите. За първи път сложихме и кметовете в листите - освен поради положителното им показване, само че локалната власт директно зависи от централната власт. Можем да подсигуряваме, че най-малкото това, което е подадено като планове, ще бъде свършено. Иначе те би трябвало да знаят, че нищо няма да се случи в противоположен случай, изясни той.

Четири години нищо не се случи. Една година в София, една година в Бургас - нищо не се случи. В София се строи метро, което ние сме почнали. Неслучайно не се извършва финансовата стратегия, те не знаят да пишат стратегии. Ние желаеме да дадем гаранция и решения. В тази акция ще вършим две неща, в които сме потвърдено най-силни, увери Борисов.

До четвъртък съм дал период на Красимир Вълчев за цялата стратегия за обучение да бъде показана на българите. Дори празникът през вчерашния ден слушах знайни и незнайни анализатори, които просто си говореха. Само преди 4 година България беше едноличен водач на Балканите. Какво ми приказват? Да, вие строшихте страната в тези 4 година Сега стартират да ми сочат Скопие, Белград, Унгария. Та те идваха да се учат от Борисов тук, подсети той.

Две неща можем да кажем, че изрично са наше дело. Това е сигурността - виждате цели страни се разсипват, Шенген се разсипва. Балканският път беше затворен от нашето държавно управление. Белият Дом, Брюксел, Англия, Израел и голям брой други ни дадоха за образец, пристигнаха да видят по какъв начин го вършим. Ако българите продължат с опитите, релокацията ще стартира, предизвести Борисов. Той настоя, че Гърция има къде да постави мигрантите - по островите, само че България няма тази опция. А скоро страните в Централна и Западна Европа ще стартират да връщат мигранти тук, безапелационен бе Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР