Балканската икона Лепа Брена подготвя поредната голяма изненада за българската

...
Балканската икона Лепа Брена подготвя поредната голяма изненада за българската
Коментари Харесай

Ето Кого Довлече Лепа Брена В София

Балканската икона Лепа Брена приготвя следващата огромна изненада за българската аудитория. На идния й концерт на 18 декември в Арена Армеец гост-звезда на неповторимото шоу ще е не какъв да е, а личният й наследник Стефан Живойнович.

Двамата ще изпълнят дружно обща ария, което ще бъде и самобитен дебют за надарения юноша пред българските фенове на сръбската певица. Синът на юголегендата е една от изгряващите звезди в Западната ни съседка и по мнението на музикалните критици го чака обещаваща кариера на поп-изпълнител.

Наследникът на Брена и великия тенисист Боба Живойнович е 25-годишен, като към този момент има няколко сполучливи части зад тила си, измежду които е и сингълът „ Druga Liga “ трансформирал се в един от най-слушаните шлагери в Сърбия. Новината за присъединяване на Стефан Живойнович на концерта на любимката на Балканите у нас идва малко откакто самата тя разгласи, че приготвя 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата си, който публиката в Арена Армеец ще има опция да види директно преди началото на вълнуващия театър на 18 декември.

Освен обичаните песни „ Ti si moj greh “, „ Luda za tobom “, „ Jugoslovenka “, „ Bosanac “, Лепа Брена ще извърши за първи път у нас и части от новия албум, който се планува да излезе на пазара напълно скоро. Концертът на Лепа Брена ще е на 18 декември в зала Арена Армеец
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР