BalkanSat официално стана член на една от най-големите и влиятелни

...
BalkanSat официално стана член на една от най-големите и влиятелни
Коментари Харесай

BalkanSat - вече член на Българския форум на бизнес лидерите

BalkanSat публично стана член на една от най-големите и авторитетни организации в страната – Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ). Решението за присъединението на компанията бе взето единомислещо от Борда на БФБЛ на постоянно съвещание. Така BalkanSat към този момент е част от общественост, която работи интензивно за основаването на по-добра среда и налагането на виновни бизнес практики.

BalkanSat е българска компания, която цели да построи и оперира първия български телекомуникационен спътник BALKANSAT 30B. Очаква се той да бъде изстрелян през 2023 година Сателитната система BALKANSAT 30B ще дава сигурни връзки на територията на България както за обществения, по този начин и за частния бранш.

„ За BalkanSat е същинска чест да бъде част от Българския конгрес на бизнес водачите. Ценностите на организацията напълно съответстват с нашите и се надявам, че дружно ще създадем доста позитивни промени. Щастливи сме, че ще имаме опция да обменяме хрумвания и опит с някои от най-успешните компании в България и да работим дружно за по-отговорен бизнес “, разяснява Винсент Стефанополи, изпълнителен шеф на BalkanSat.

Българският конгрес на бизнес водачите е основан през 1998 година за да сплотява организации със споделени полезности, които развиват бизнеса си по транспарантен и етичен метод. Днес в БФБЛ членуват над 100 компании от разнообразни промишлености. Организацията е част от световната мрежа на Международния конгрес на бизнес водачите.

За BalkanSat

BalkanSat е българска компания, чиято цел е да построи и оперира първия български телекомуникационен спътник BALKANSAT 30B. Системата на BalkanSat ще дава сигурни информационни услуги на българска територия в разнообразни посоки – информационни и осведомителни системи на държавното управление и държавни институции, защита, гражданска отбрана, IoT, по-добри връзки за частния бранш и други Повече за BalkanSat можете да научите на уеб страницата на компанията и на Фейсбук страницата ѝ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР