Балкан Ботевград записа втората си победа от началото на сезона

...
Балкан Ботевград записа втората си победа от началото на сезона
Коментари Харесай

Балкан Ботевград пречупи Черно море за втора победа през сезона в НБЛ

Балкан Ботевград записа втората си победа от началото на сезона в Националната баскетболна лига (НБЛ), надигравайки с 86:80 вкъщи състава на Черно море Тича в среща от 3-ия кръг на шампионата.

Успехът за момчетата на Петър Златанович в " Арена Ботевград " не пристигна по никакъв начин елементарно, защото гостите от Варна бяха водещи в резултата в огромни интервали от второто полувреме, само че в последна сметка позволиха да се стигне до поврат.

Шампионите от Балкан влязоха в последната четвърт с пасив от 9 точки, само че изиграха мощни финални минути и въпреки всичко пречупиха съпротивата на " моряците ", като Девин Харис осъществя основна тройка за домакините 48 секунди преди края, а след това Димитър Димитров беше на два пъти прецизен от наказателната линия, с цел да оформи и крайния резултат в срещата.

Именно Димитров стана най-резултатен за успеха със своите 24 точки и 6 битки. Харис добави 13, а с 12 завърши Николай Грозев.

От другата страна Костадин Лазаров приключи със 17 пункта, а 16 вкара Тач Ънру, само че все пак варненци остават без победа след първите три кръга в НБЛ.

В подреждането Балкан Ботевград заема краткотрайна 2-ра позиция с баланс 2-1, до момента в който Черно море Тича е на дъното с 0-3, колкото има и отборът на Академик Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР