Балкан Ботевград поиска оставката на президента на Българската федерация по

...
Балкан Ботевград поиска оставката на президента на Българската федерация по
Коментари Харесай

Балкан поиска оставката на президента на Георги Глушков

Балкан Ботевград изиска оставката на президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков. Причината за настояването е " бездействието " на управлението на федерацията. Както е известно единствено преди дни втората среща от финалната серия сред ботевградчани и Левски бе прекъсната заради ексцесии в зала Универсияда и доиграна ден по-късно. Публикуваме декларацията на управлението на Балкан без редакторска интервенция: БК Балкан Ботевград изиска оставката на президента на Българска федерация по баскетбол (БФБ) Георги Глушков. " Любители на баскетбола в цяла България, Вие, които ни оказахте невероятна поддръжка в миналите няколко дни - Благодарим Ви!
Всички виждаме какво се случва в последните няколко месеца в българският баскетбол. Първо обесиха треньорската комисия, а в този момент обесиха и него самия. От спорт за интелигентни хора, баскетболът стана за посмешище, изключително с последните решения на някои комисии. Всичко това е обикновено продължение на дейностите ил по-скоро на бездействието на президента на Федерация баскетбол Георги Глушков.
БК Балкан изрично декларира, че желае оставката на Георги Глушков - индивидът, който позволи БФБ да се ръководи подмолно, безпринципно, по неразбираеми правила и в помощ на едни за сметка на други. Настояваме Георги Глушков неотложно да освободи поста си и на негово място да се избере човек, който да сплоти клубовете и по ясни и точни правила да изведе обичаната ни игра до по-добри времена! Днес това се случва с нас, а в случай че не го спрем в този момент, на следващия ден ще се случи и на Вас.
Г-н Глушков, баскетболът е основан, с цел да радва хората, а не егото на някого! ", написа президентът на ботевградчаните Михаил Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР