Балкан -2 записа втора победа в ББЛ А група. В

...
Балкан -2 записа втора победа в ББЛ А група. В
Коментари Харесай

Балкан победи ЦСКА при вторите отбори в ББЛ А група

Балкан -2 записа втора победа в ББЛ А група. В среща от район Запад отборът се наложи над ЦСКА -2 с 84:67, оставяйки го без триумф от началото на сезона.

В тази среща гостите бяха в състав едвам от осем играчи и водени от Преслав Пешев, защото Мирослав Ралчев е в Германия с тима им до 17 години за шампионат от Европейската младежка баскетболна лига. Почти по същото време пък първият отбор на армейците имаше мач от НБЛ в Шумен, тъй че и в техния дубъл имаше изчезнали състезатели.

„ Зелените “ взеха самодейността още при започване на срещата и след 10 минути игра се откъснаха с 26:12, откакто противникът им направи осем неточности единствено за първата четвърт. Вторият интервал започва с пет следващи точки на ЦСКА -2. След това обаче гостите още веднъж направиха преднината си двуцифрена и на почивката водеха с 50:33 след общо 27 точки на Веселин Христов и Илиян Пищиков.

След паузата играта бе белязана с много пропуски и от двата тима. Ботевградският отбор продължи да поддържа стабилен задатък и последната четвърт стартира при 64:45 в негова изгода. В оставащото време балканци нямаха проблем да задържат преднината си и да завоюват.

Илиян Пищиков бе най-резултатен за спечелилите с 30 точки, като вкара и 6 тройки. Веселин Христов записа 25 точки и 10 битки, Иво Корестилов се регистрира с 10 точки и 9 битки. Силно се включи и Михаил Гавазов с 8 точки и 12 битки.

За ЦСКА -2 над всички бе Димитър Генов с 25 точки и 13 битки, Мартин Димитров означи 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР