Балкан -2 записа драматична победа срещу Фаб Файв със 79:75

...
Балкан -2 записа драматична победа срещу Фаб Файв със 79:75
Коментари Харесай

Драматична победа за Балкан -2

Балкан -2 записа трагична победа против Фаб Файв със 79:75 в първия си мач от четвъртфиналите в район Запад, който се организира в зала " Триадица " в София. 

Отборът от Ботевград пропиля 24 от 25 точки задатък, който имаше, само че въпреки всичко измъкна триумфа. След относително равностойно начало „ зелените “ взеха самодейността и след 10 минути игра водеха с 23:14. Те се възползваха от многото неточности на противника си и от това, че той не вкара нито една тройка за първото полувреме, след което дръпнаха с 48:27. Ключова роля имаше Александър Гавалюгов с 21 точки досега, до момента в който за домакините само Мартин Горунов и Георги Кръстев имаха кошове от игра. Въпреки слабото първо полувреме, Фаб Файв излезе видоизменен след паузата и преди решителната четвърт понижи изоставането си на 49:63. Подемът в играта на отбора продължи и през заключителната четвърт, а 33 секунди преди края той се приближи единствено на точка, преди панер на Михаил Гавазов да даде още веднъж 3 задатък за тима му. До края играта се накъса от осъществяване на наказателни удари, при които гостите демонстрираха по-здрави нерви и завоюваха. 

Най-резултатен за спечелилите бе Александър Гавалюгов с 24 точки и 9 асистенции. Стефан Михайлов осъществя 18 точки, с 15 и 9 битки е Михаил Гавазов, а 10 вкара Кристиян Василев. 

За Фаб Файв над всички бе Мартин Горунов с 28 точки и 18 битки, Георги Митровски се регистрира с 20 точки и 8 битки, а Георги Кръстев записа 12 точки и 9 битки.

Снимка: ББЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР