Българското звено на китайския технологичен гигант Huawei, вече е част

...
Българското звено на китайския технологичен гигант Huawei, вече е част
Коментари Харесай

Huawei стана част от КРИБ


Българското звено на китайския софтуерен колос Huawei, към този момент е част от Конференцията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

„ За нас тази стъпка е единствено заем на доверие и висока чест “, разяснява Джейсън Лий, общоприет шеф на Huawei Technologies Bulgaria.

Компанията майка Huawei се намира в затруднено състояние на интернационалната сцена, откакто Съединени американски щати подеха дейна акция против бизнеса на производителя в опит да лимитират потреблението на китайското съоръжение в бъдещите 5G мрежи.

По думите на Лий стъпката по присъединението на Huawei Bulgaria към КРИБ е част от политиката на компанията за бистрота, разкриване и връзка с пряк контакт с оптимален брой сътрудници и клиенти. „ Сътрудничеството с необятното посланичество на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България е изпълнено за доста бъдещи взаимни триумфи “, съобщи още Джейсън Лий.

Изпълнителният шеф на КРИБ Евгений Иванов съобщи, че има вяра в удобното развиване на съюза в софтуерния бранш и устойчивостта на компанията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР