Българското участие на Зимните олимпийски игри в Пекин продължава със

...
Българското участие на Зимните олимпийски игри в Пекин продължава със
Коментари Харесай

Българското участие в Пекин 2022 на 8 януари

Българското присъединяване на Зимните олимпийски игри в Пекин продължава със сноуборд и биатлон в четвъртия ден от Олимпиадата в китайската столица.

Малко след 05:00 часа българско време присъединяване си на Олимпийските игри стартира един от двамата ни знаменосци на откриващата гала – Радослав Янков. За него следва подготовка в паралелния великански слалом в сноуборда.

Час по-късно са елиминациите в дисциплината, а в 08:25 предстоят 1/4-финалите, 1/2-финалите и финалите в гигантския слалом, където ще се надяваме на положително показване от носителя на Големия бистър глобус в паралелните дисциплини в сноуборда.

В 10:30 в центъра в Джандзякоу ще стартира самостоятелният старт на 20 км при мъжете в биатлона. Именно в тази дисциплинираност са най-големите очаквания за положително показване на българите. В това положение присъединяване ще вземат и четиримата ни представители при мъжете в биатлона в Пекин – Владимир Илиев, Антон Синапов, Димитър Герджиков и Благой Тодев.

Днес се организира женският старт на 15 км самостоятелно, в който Мария Здравкова даде 50-о време, Милена Тодорова се подреди на 52-а позиция, а Даниела Кадева остана на последното 86-о място.
Свързани вести Радо Янков развява трикольора на втора Олимпиада
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР