Българското правителство е идентифицирало проблема с т.нар. златни визи. От

...
Българското правителство е идентифицирало проблема с т.нар. златни визи. От
Коментари Харесай

Захариева: 50 златни визи са дадени общо за 4 години

Българското държавно управление е разпознало казуса с така наречен златни визи. От февруари месец предходната година има работна група. Проблемът в така наречен бързи вложения е, че те не носят никакви нови работни места. Откакто е въведена тази опция за 4 години те са общо 50. Критиките са, че това не са действителни вложения, парите в банка не носят изгода за стопанската система. Това сподели министърът на външните работи Екатерина Захариева в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Ситуацията във Венецуела е нестабилна, следим я. Един милион е инфлацията в страната. Милиони са я напуснали. Нашият апел е да се почитат демократично определените политици, а българите да се въздържат от пътувания “, сподели тя.

Външният ни министър разяснява и обстановката с митинга на гръцките фермери. „ Надяваме се гърците да не позволен блокирането на границата ни. Това е време, в което доста жители идват в страната ни “.

„ В нашия район има доста отворени рани. Не инцидентно сме най-бедни. Докато спорим и се караме, другите вървят напред. Решението на Македонският проблем не е елементарен. Хубаво е да се реши той, тъй като е значимо да имаме мощни съседи. Моята информация е, че това решение ще се гласоподава в Народното събрание. Големият проблем идва от историята. Важно е да имаме сплотяваме на общите дати в историята и да честваме дружно. Политиците го вършат “, сподели Захариева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР