Българското общество пенсионира Кирил Петков Оставеното от Продължаваме промяната“ не

...
Българското общество пенсионира Кирил Петков Оставеното от Продължаваме промяната“ не
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Оставеното от ПП не може да бъде преживяно - усеща се в цените

Българското общество пенсионира Кирил Петков
„ Оставеното от „ Продължаваме промяната “ не би могло да бъде претърпяно – това се усеща от цените на горивата, на храната, на газа, на дървения материал. Няма сфера, която да е наред “. Това разяснява в „ Лице в лице “ ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

„ Сега се наложи да дадем 800 милиона заем за „ Булгаргаз ”. Преди няколко месеца споделиха, че ще плащаме по-малко за газ, с в този момент ще плащаваме със 60% повече ”.

„ От 1 октомври, вероятно, ще има софтуерни количества през интерконектора с Гърция. Това са тези, с които продухват тръбата. Това не значи пълноценни доставки “, уточни той.

„ Благодарение на ГЕРБ се строи интерконеткора с Гърция. Имаме интерконеткор със Сърбия и Румъния. Благодарение на ГЕРБ България стана фактор на картата на газопреносните доставки за Европа. Благодарение на Кирил Петков имаме едни обещани два танкера, разтоварени в Турция или Гърция, които още веднъж посредством медиатори се продават. Благодарение на Кирил Петков имаме фактури за 200 милиона “, добави Георгиев.

Според него целият останал газ, с изключение на този от Азербайджан, е съветски, само че е закупен през медиатори.

„ Защо година и половина институцията, която е длъжна да събира доказателства, да ги предава в прокуратурата, да следи за това дали има осъществени закононарушения – Министерство на вътрешните работи, не го прави? “, добави той и уточни, че съгласно него Бойко Рашков е „ разпънал ” чадър над държавното управление на Кирил Петков.

„ Рашков е всесилен манипулатор. Той не беше оборудване за нахлуване, а за защита ”, обясни ръководителят на младежката организация.

„ Българското общество пенсионира Кирил Петков. Борисов е управлявал 12 години, Петков не може да споделя на Борисов какво да прави ”, заключи Георг Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР