Българското гадже на нападателя Али Соу му донесе карък в

...
Българското гадже на нападателя Али Соу му донесе карък в
Коментари Харесай

Габи на карък за Али Соу в Русия

Българското гадже на нападателя Али Соу му донесе карък в Русия. Моделката Габриела Крекманова отиде на мач в град Ростов, само че обичаният й не съумя да вкара гол, а тимът му загуби у домам научи HotArena.

20-годишната красавица сподели видео от атмосферата на стадион " Ростов Арена ". Тя бе настанена в ложите. Любопитното е, че по трибуните имаше над 32 хиляди души, защото рестриктивните мерки в Русия за посещаване на мачове отпаднаха. Бившият нападател на ЦСКА-София стартира като титуляр в офанзивата на домакините и остана на терена до последния съдийски сигнал. Въпреки нежната поддръжка на половинката си той не оказа помощ на своя отбор при провалянето с 2:3 от " Спартак " (Москва). По този метод тимът на гамбиеца остана на осмото място в класирането и се отдалечава от евротурнирите, писа България Днес.

Габи дойде в Русия и се нанесе при футболиста единствено преди няколко дни. Тя взе със себе си и техния домакински любим от породата бостън териер. Засега четириногото не съумява да се аклиматизира в новия си дом и препикава на всички места. За това се оплака хубавицата, която ще би трябвало да върти къщната работа, до момента в който обичаният й е на тренировки.

Соу залюби българката още през предходната година по време на игра на карти с общи другари. Оттогава двамата са неразделни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР