Българското дарование в Холивуд, актрисата Нина Добрев , събра очите

...
Българското дарование в Холивуд, актрисата Нина Добрев , събра очите
Коментари Харесай

Цепка до ханша и деколте до пъпа! Нина Добрев събра очите в точка в Кан (Снимки):

Българското дарование в Холивуд, актрисата Нина Добрев, събра очите на аления килим в Кан тази година с необикновено самоуверен тоалет. Известното събитие „ amfAR “ се организира на кинофестивала в Кан в петък вечерта, а звезда на него стана точно Нина, която сподели, че простотата, класицизмът и умереният акцент върху половата прелест не могат да се заменят от нищо.

 Нина Добрев делокте

Популярната българо-канадска актриса се появи в черна прилепнала рокля с дълбока цепка, която разкри стройните й крайници. Но това създание стана още по-привлекателно от извънредно дълбокото деколте, което несъмнено се нуждае от храброст! На Нина очевидно не ѝ липсваше такава, защото тя вървеше по аления килим много решително и гордо позираше пред събралите се фотографи.

 Нина Добрев рокля

 Нина Добрев черна рокля

Тя добави тази семпла, само че впечатляваща рокля с черни кожени обувки от обърната кожа, първокласна кожена чанта в същия цвят и ефектно колие от сребърен циркон.

Добрев заложи на най-малък грим и семпла прическа, тъй че акцентът да остане върху тоалета.

 Нина Добрев в Кан

32-годишната актриса дойде на събитието сама, без приятеля си – професионалния сноубордист и музикант Шон Уайт. Двойката е дружно от началото на 2020 година

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР