Българското Барби няма да участва в Ергенът 3! Андреа Иванова остава

...
Българското Барби няма да участва в Ергенът 3!
Андреа Иванова остава
Коментари Харесай

БГ Барби би спала с мъж за пари, ако го закъса

Българското Барби няма да взе участие в " Ергенът 3 "!

Андреа Иванова остава отвън листата с утвърдени участници в новия сезон на риалити предаването, което генерира голяма гледаемост и нестихващи мнения и доста след края на излъчените епизоди. Скоро стартират фотосите на формата, в който хубавици ще се борят за новия ерген на България - Александър Младенов, който е презентиран като млад, интелигентен и богат. Но без присъединяване на русокоската от Бургас, която шашна целия свят със своята промяна.

" Попълних и изпратих формуляра за присъединяване в предаването още в самото начало, когато беше оповестена рекламата за кастинга за новия сезон. Попълних всички въпроси и се надявах да ми се обадят, само че това не се случи.. Вместо " Ергенът 3 " не преставам с многочислените ми изявленията и участия за излъчвания и медии в голям брой непознати страни, в това число Южна Корея ", изповяда пред  " България Днес "  притежателката на най-големите устни в света.

На цели 168 въпроса е трябвало да отговори документално Андреа Иванова, с цел да може да изпрати своя онлайн формуляр. Много от питанията в уеб страницата на малкия екран са от доста персонален темперамент. 

Намерение да нападна най-коментирания риалити формат по родните малките екрани русокосото трансформирано прелъщение разкри пред вестника още в края на февруари т.г. Изкусителната бургазлийка, която изуми света с големите си устни и закупи популярност на всички континенти, следи с интерес протичащото се с " ергенина " Евгени във втория сезон и любовните му драми най-много с Валерия, Елена и Айлин.

" Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, тъй като е по-интелигентен и описа забавни неща за себе си. Ще бъде ужасно като прекарване. Вероятно ще е доста изморително и напрягащо със фотоси от заран до вечер. Трябва устойчивост, само че ще се оправя ", безапелационна бе пред вестника тогава фурията, за която неотдавна писаха медии от Тайланд, Англия и Испания.

Подготовката за " Ергенът " мина през следващата рекордна вливка на хиалурон в устните. Наред с това завършващата немска лингвистика в Софийския университет студентка залага стремително и на смяната на скулите на лицето. След вливката Андреа си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, с цел да изостри формата им. За двете операции бургазлийката се бръкна общо с 1400 лв., с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби надвиши 40 бона.

Андреа насочи и съвет към екипа на " Ергенът " да разчупят с по-различна конюнктура и атмосфера, защото и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на феновете остава да изчакат до третия сезон на паметното издание, фотосите на което започват скоро.

Така Барбито продължава да бъде необвързана към момента. На последния си рожден ден предишния октомври Андреа си пожела гадже и още доста разкрасителни процедури. Докато второто се сбъдва непрекъснато и е на дневен ред при русокоската, то първото благопожелание към момента не съумява да открие своята реализация.

- Би ли спала с някой за пари? Ако " да ", за какъв брой?

- Постоянно ми оферират, което е обикновено поради известността ми. Ако го закъсам - да. Зависи от времето, което бъде поискано. Някои желаят за един час, други за цяла нощ. Смятам, че не би трябвало да се желае от хората доста висока сума. Чудя се за какво би трябвало да се желаят толкоз доста пари за нещо, което не изисква чак толкоз доста умствена активност и което е прелестно. България е бедна страна и доста хора не могат да си разрешат по-класни дами. Всеки самичък си преценя.

- Кой е най-ужасният метод, по който си зарязвала някой или си била зарязана?

- Не съм зарязвала по ужасяващ метод. По телефона съм зарязвана и блокирана в обществените мрежи.

- Опиши ни твоето най-необикновено/запомнящо се интимно прекарване.

- За мен всяко интимно прекарване е хубаво и обвързвано с позитивни страсти. Осъзнавам какъв брой бързо минават годините и по какъв начин младостта се изпарява, по тази причина мисля, че би трябвало оптимално човек да се възползва от тези години на младостта. Включително и в съкровен проект.

- Колко интимни сътрудници си имала?

- Не съм ги броила. Повече от 10 са.

- Колко алкохол пиеш седмично? Как те кара да се чувстваш алкохолът?

- Не пия въобще алкохол. По глътка на мотив единствено съм пробвала.

- Колко пари печелиш на месец? За какво ги харчиш?

- Не ги броя. Всеки месец друго. За храна, облекла и процедури най-много ги разходвам.

- Някога лекувана ли си от алкохолизъм или друга взаимозависимост?

- Не, от никаква. Само към сладко и нездравословни храни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР