Българското Барби иска да увеличи устните си за 27-и път,

...
Българското Барби иска да увеличи устните си за 27-и път,
Коментари Харесай

Отврат! Тази девойка от Бургас съвсем изпуши

Българското " Барби " желае да усили устните си за 27-и път, с което очевидно неистово желае да сложи международен връх. Бургазлийката Андреа Иванова сподели 

Родни таблоиди настояват, че корекцията ще се случи по Коледа, а това ще е тип подарък, който Андреа желае да направи сама на себе си. " Много мъже от целия свят ми пишат в обществените мрежи, предлагайки ми пари, пътувания. Канят ме на срещи от самото начало ", декларирала Андреа.

Припомняме, че бургазлийката инжектира хиалурон в устните си преди няколко години, само че устните ѝ последователно започнаха да се трансформират в нещо голямо. Преди време писахме, че Иванова платила 1000 лв. за процедура за удължение на лицето. Става въпрос за три инжекции хиалуронова киселина, която е по-твърда от онази, която слага в устните си.

Преди няколко месеца Андреа се подложи на 26-а поредна намеса за увеличаване на устните. Този път тя била безвъзмездна, защото от клиниката по естетична хирургия (това е скандално...) ѝ създали подарък поради честите визити. Андреа обмисляла дали да налее по 1200 кубика силикон във всяка от гърдите си, откакто към този момент ги тунингова с по 600, твърди vbox7.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР